Lolasbox.com: ,,Bucătăria românească, sub lupă la primul Congres de Gastronomie şi Vin”

De Categoria: Apariții în media Comentarii: Nici un comentariu Etichete:

Auzim deseori vorbindu-se despre bucătăria tradiţională românească. Dar ce ,,gust” va avea viitorul culinar din România? Specialişti, dar şi pasionaţi de artă culinară şi vinuri se reunesc la primul Congres de Gastronomie şi Vin din România. Şi nici că se putea gazdă mai potrivită decât Aarcub, din Centrul Vechi.

Suntem ceea ce mâncăm? Aşa se spune, iar tema este deseori discutată şi în rândul profesioniştilor, dar şi a simplilor pasionaţi de gastronomie. Şi pentru că piaţa este într-o continuă dezvoltare şi schimbare, la început de iunie vom avea cel dintâi Congres Naţional de Gastronomie şi Vin.

Articolul poate fi citit integral aici: ,,Bucătăria românească, sub lupă la primul Congres de Gastronomie şi Vin“.

Ca o încununare a manifestărilor primului Congres Național de Gastronomie și Vin, în perioada 24 mai-23 iunie, 2017, 20 de restaruante bucureștene s-au pregătit cu preparate tradiționale românești reinterpretate. În imaginea de mai sus, este prezentat un preparat al Winestone, Novotel, care este semnat de Chef Dumitru Bucșă.

Lasă un răspuns