VALEPUTNA

De Categoria: Expozanti Comentarii: Nici un comentariu Etichete:

TRUTA DUX – Pastrav afumat cu lemn de fag, conuri de brad și boabe de ienupar, cremă de brânza (bio), hrean, coajă de lamâie, ceapa chives, sare, piper. ​O tartinabila lejeră cu un gust nebănuit. Nu conține conservanți, aditivi sau alte chimicale.

COBZĂ DE VALEA PUTNEI PĂSTRĂV AFUMAT, AMBALAT ÎN CETINĂ DE BRAD

Produsul traditional din pastrav afumat cu fum natural de fag si conuri de brad, invelit in cetina de brad, legata in harzob de rachita. Pastravul afumat e mestesugit dupa o reteta proprie. Dupa ce este tinut la saramura  rece cu apa de izvor, sare de mare, zahar brun Demerrara si o doza de Sherry, pastravul este lasat la zvantat si apoi afumat cu fum natural in mai multe reprize.

Lasă un răspuns