HobbyBucatar.ro: Despre primul Congres de Gastronomie și Vin din România

De Categoria: Apariții în media Comentarii: Nici un comentariu Etichete:

Sursa: HobbyBucatar.ro

Titlul: Despre primul Congres de Gastronomie și Vin din România

Autor: Alina Miron

Data apariției: 17 mai 2017

,,Pe 7 iunie, la ARCUB, Gabriela Berechet, Nico Lontraș, Simona Lazăr, Cosmin Dragomir deschid sesiunea de discuții cu o dezbatere moderată de Tiberiu Cazacioc.  Anda Becuț, Florin Dumitrescu, Adrian Hădean și o serie de alte nume sonore continua dezbaterile după pauză, vorbind despre Cum ar trebui să arate identitatea culinară a României?

Enoturismul, impuls pentru resuscitarea turismului culinar, va fi o altă dezbatere, de astă data moderată de Cezar Ioan (publisher vinul.ro), în încheierea sesisunilor de discuții. Între dezbateri va mai fi loc și de lansarea oficială a Sindicatului Lucrătorilor în HoReCa, discuții, socializare, degustări.”

Citește articolul integral aici.

Imaginea acestui articol reprezintă piept de porc gătit sous vide, cu krantz de ceapă, pregătit la Teatro, în cadrul proiectului #GastronomieRomaneascadeSecolXXI, susținut de SERVE Clubul Cavalerilor.

Lasă un răspuns